Xarrada sobre ‘Somni Infantil’ al centre de salut de Tendetes (València)

El somni del bebé és un tema que preocupa moltes vegades als pares, sobretot perquè quan naix el bebé ens creem unes expectatives respecte al seu descans que moltes vegades no es compleixen, a voltes condicionades per comentaris del nostre entorn. El somni del bebé no té res a veure amb el de l’adult, i aquesta és una premissa de la qual tots i totes hauríem de partir.

Per a parlar de Somni infantil, us oferim aquesta enriquidora xarrada oferida per Rosa Furió, comare i assessora de somni infantil. Rosa ens ajudarà a conéixer com és el somni infantil i com evoluciona i canvia al llarg de la vida, a aprendre a identificar les etapes per les quals passarà el nostre bebé, comprendre què és normal i què no respecte al somni, explorar les eines que et poden ajudar a descansar millor, identificar les causes dels despertares del teu fill/a, per a poder minimitzar-los, entendre les diferents peces que afavoreixen una bona higiene de somni: ambient, migdiades, horaris, rutines, fomentar un somni segur: llit familiar, etc.

La xarrada serà el dimecres 14 de juny a les 15.30h en el Centre de Salut de Tendetes, carrer Ricardo Micó 3 de València.

La xarrada és oberta i gratuïta. Per a assistir és necessari inscriure’s a través del correu electrònic inscripciones@amamanta.es, indicant nom, cognoms i SIP dels assistents. En cas de completar-se l’aforament, es donarà prioritat a les sòcies d’Amamanta.