Xarrada sobre Cura del Sòl Pelvià en el CS de Tendetes (València)

El taller del Centre de Salut de Tendetes, a València, ha organitzat aquesta interessant xarrada teoricopràctica sobre la Cura del Sòl Pelvià, per a dimecres que 10 de maig a les 15h, a la sala maternal, a càrrec de Lucía Berti.

Lucia Berti, és fisioterapeuta especialitzada en ginecologia i obstetrícia i responsable de l’espai FISIOMUJER. En aquesta xarrada ens parlarà de la importància, cures i recuperació de la musculatura de la zona pelviana durant l’embaràs i el postpart, com a manera de previndre i evitar problemes futurs.

Amb aquesta xarrada pretenem informar i assessorar les dones de la importància del treball de sòl pelvià. L’embaràs i el part són factors que predisposen a afeblir la musculatura perineal. És necessari que les dones coneguem el què és i com es pot recuperar en el postpart, amb això podrem evitar futures patologies i millorar la nostra qualitat de vida.

Es tracta d’una activitat gratuïta que ofereix Amamanta a través dels seus tallers. Atés que l’aforament del taller és limitat, és necessari apuntar-se enviant un correu electrònic a inscripciones@amamanta.es, indicant nom, cognoms i SIP dels assistents. En cas de completar-se l’aforament, es donarà prioritat a les sòcies d’Amamanta.