Xarrada ‘Primers Auxilis en la infància’ a Alzira

El Taller de Lactància d’Amamanta-Alzira, organitza aquesta xarrada, a càrrec d’Adrián Vila, infermer del Servei d’Emergències Sanitàries (SAMU), Màster en Urgències i Diploma de Transport Sanitari Especialitzat, que tractarà temes de gran interés com: ennuegades, cossos estranys, hemorràgies, ferides, talls, picades, cremades pel sol, reanimació cardiopulmonar RCP (teoria i pràctica). Qüestions que interessen a qualsevol persona a càrrec d’un bebé, no sols als seus pares, també avis, cuidadors, etc.

La xarrada es realitzarà el dimarts 7 de febrer a les 17.30h, en l’edifici La Gallera C/ Escola Pia d’Alzira, primer pis (no hi ha ascensor, per la qual cosa és millor portar al bebé portejat, sense carro). El aforo és limitat, la qual cosa requereix inscriure’s prèviament per a poder assistir, emplenant el formulari amb aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1JW5ovK3oV4JO596rgB-GatV2aeoUC5SeJ5JOZEddl4M/edit

AVÍS: L’aforament s’ha completat en pocs dies, per eixe motiu l’enllaç no està operatiu. En breu tractarem d’oferir-te una nova data per a esta xarrada.