Mercat solidari de Nadal

Amamanta participarà en el mercat solidari de Nadal que organitza l’Ajuntament de Vilamarxant al costat d’altres associacions locals, diumenge que ve 18 de desembre de 10 a 14h en la Replaça de Vilamarxant.

Aquest mercat que se celebra cada any pretén ser un punt de trobada en el qual les associacions posen a la venda articles solidaris, de segona mà, en bon estat, per a recaptar fons que cadascuna destina a una causa solidària prèviament anunciada. Una magnifica ocasió per a ser solidaris, i acostar-nos a una economia circular i sostenible, donar un nova nova vida a les coses que uns altres ja no utilitzen. Trobaràs llibres, joguets, objectes de decoració… i xocolate calentito!

En Amamanta posarem el nostre racó de sòcies amb calendaris, agendes, llibres, xapes, nines…

Per Nadal més que mai traguem el nostre costat més solidari.