CANVI DATA: Xarrada de Porteo en el Taller de La Pobla de Vallbona

Des d’Amamanta et proposem aquesta interessant xarrada teoricopràctica sobre Porteo segur.
Portear al nostre bebé ens permet fer les tasques quotidianes del dia a dia alhora que satisfem les necessitats fisiològiques del nostre bebé, afavoreix la lactància, enforteix el vincle del bebé amb el seu cuidador…. Aquests són només alguns exemples del que ens dona el porteo.
Però… tots els porta bebés són ergonòmics i segurs per a nosaltres i els nostres bebés? La realitat és que no….
Al llarg de la xarrada parlarem de la importància del porteo per al correcte desenvolupament dels nostres bebés. Explicarem com ha de ser un bon porteo per a que siga beneficiós tant per al bebé com per al portador tenint en compte l’ergonomia. També desmentirem mites relacionats amb el porteo i aprendrem a diferenciar un porta bebé ergonòmic d’un que no ho és. I finalitzarem familiaritzant-nos amb els tipus de porta bebés que podem trobar en el mercat i veurem exemples d’ús.
La xarrada serà a càrrec de Paula Gómez, educadora de porteo especialitzada en NNEE, el divendres 11 de novembre a les 11.30h en el Taller de lactància de La Pobla de Vallbona, a l’Espai Jove, C/ De les Eres 82.
Pots vindre acompanyada, de fet és molt interessant que acudisques amb la persona adulta que compartirà el porteo amb tu, així apreneu juntes. Porta el teu porta bebé per a practicar.
La xarrada és gratuïta, no necessites inscriure’t.