27 maig: Taller de tallers de lactància

Divendres que ve 27 de maig a les 17.30 h des d’Amamanta realitzarem Taller de tallers de lactància. Després de dos anys de veure’ns darrere de les pantalles, per fi recuperem el format presencial, en la seu d’Amamanta a Vilamarxant (C/ Lluis Santàngel, Centre de Convivència, punxa mapa)

Les reunions de taller de tallers es realitzen cada 2 mesos per a donar suport, impulsar i promoure la creació de tallers de lactància. Participen les assessores i professionals que estan al capdavant de tallers, o aquelles que tenen interés en el funcionament o a posar en marxa un nou taller. Pots conéixer una mica més sobre el Taller de tallers (Tdt) punxant l’enllaç.

La participació és oberta i gratuïta, no és necessari inscriure’s però si que agraïm que ens aviseu de la vostra assistència escrivint al correu electrònic: secretaria@amamanta.es.
Us esperem.