28 Març: Xarrada d’Alberto Soler ‘Maternar en companyia. El paper de la parella i l’entorn’

Amb la maternitat, arriba un tsunami de noves situacions, sensacions i emocions amb les quals potser no comptàvem. Viure-les en companyia i amb un bon suport del nostre entorn més pròxim és la clau per a gaudir el moment.
Sobre tot això i més coses, ens parlarà Alberto Soler, psicòleg amb més de 12 anys d’experiència en assessorament a pares, conegut pels seus videoblogs ‘Píndoles de psicologia’, co-autor del llibre ‘Fills i pares feliços. Com gaudir de la criança’, i col·laborador en programes de ràdio, televisió i premsa.

La xarrada serà el dissabte 28 de març a les 10.30h, en el Centre Multiusos de Llíria, situat en el C/ Pla de l’Arc. La xarrada és gratuïta, per a assistir cal inscriure’s per correu electrònic a inscripciones@amamanta.es indicant el nom i cognoms dels assistents, l’aforament és limitat pel que donarem prioritat en la inscripció a les nostres sòcies.