Rosa Jové en Carcaixent: “Educar con amor y respeto”

rosa-jovePer commemorar el 2n aniversari de Li dónes pit? – Amamanta Carcaixent hem preparat unes activitats molt interessants per al proper mes de gener:

· El dissabte 14 de gener a les 17.00 hores a l’auditori municipal Les Dominiques (c/ del rector Monzó, 2): Xerrada de Rosa Jové “Educar amb amor i respecte”. Entrada gratuïta, sense inscripcions prèvies. Tot el món hi és benvingut.

Rosa Jové, la psicopediatra i escriptora dels èxits Dormir sin lágrimas, La crianza feliz o Ni rabietas ni conflictos, entre d’altres, ens delitarà amb els seus coneixements de criança i psicologia infantil i ens oferirà solucions fàcils i definitives per als problemes de comportament de 0 a 12 anys.
Els seus llibres i els calendaris d’Amamanta estaran a la vostra disposició.
Enllaç Google maps Les Dominiques: https://goo.gl/maps/u8XSKjgcJzu
El pàrquing més a prop és el de l’estació de Renfe Carcaixent: https://goo.gl/maps/k19AmwqRLSU2

· El diumenge 15 de gener a les 12.00 hores al Centre d’Empreses (c/ Marquesa de Montortal, 54): Taller de cançons de bressol per a no músics. Entrada gratuïta. Adreçat a embarassades i persones que cuiden bebés. Impartit per Tere i Moi.
El taller té per objectiu crear una cançó de bressol pròpia per acompanyar els nostres fills i filles. Ens aprofitarà a tots, encara que no sapiguem cantar ni fer música.
Enllaç Google Maps Centre d’Empreses: https://goo.gl/maps/k8C8UcSpu7v

 
 
Querid@ soci@:
En conmemoración del 2º aniversario de Li dónes pit? – Amamanta Carcaixent hemos preparado unas actividades muy interesantes para el próximo mes de enero:

• El sábado 14 de enero a las 17.00 horas en el auditorio municipal Les Dominiques (c/ del rector Monzó, 2): Charla de Rosa Jové “Educar con amor y respeto”. Entrada gratuita, sin inscripciones previas. Todo el mundo es bienvenido.

Rosa Jové, la psicopediatra y escritora de los éxitos Dormir sin lágrimas, La crianza feliz o Ni rabietas ni conflictos, entre otros, nos deleitara con sus conocimientos de crianza y psicología infantil y nos ofrecerá soluciones fáciles y definitivas para los problemas de comportamiento de 0 a 12 años.
Sus libros y los calendarios de Amamanta estarán a vuestra disposición.
Enlace Google maps Les Dominiques: https://goo.gl/maps/u8xskjgcjzu
El parking más cercano es el de la estación de Renfe Carcaixent: https://goo.gl/maps/k19amwqrlsu2

• El domingo 15 de enero a las 12.00 horas al Centre d’Empreses (c/ Marquesa de Montortal, 54): Taller nanas para no músicos. Entrada gratuita. Dirigido a embarazadas y personas que cuidan bebés. Impartido por Tere y Moi.
El taller tiene por objetivo crear una canción de cuna propia para acompañar a nuestros hijos e hijas. Nos aprovechará a todos, aunque no sepamos cantar ni hacer música.
Enlace Google Maps Centre d’Empreses: https://goo.gl/maps/k8c8ucspu7v

Te esperamos.

Un abrazo