Amamanta Carcaixent se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

A Carcaixent s’han organitzat al voltant d’una dotzena d’activitats en busca d’un espai de reflexió i participació al voltant de la mobilitat sostenible.

Tallers infantils, ruta urbana, xarrades, seguretat vial amb patins i bicicleta, #ParkingDay i, fins a una dotzena de propostes serviran per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible a Carcaixent els dies 22 i 23 de setembre. Estes jornades, organitzades des de l’Ajuntament de Carcaixent junt amb la col·laboració de diversos col·lectius, entre ells Amamanta Carcaixent – Li dones pit?, empreses i particulars, estan pensades per a crear un espai de participació i debat al voltant de l’ús de mitjans de transport alternatius als cotxes.

Totes les activistas són gratuïtes i es desenvoluparan en l’eix del Passeig-Plaça del Convent. El dissabte 22, a les 12:00 hores tindrà lloc l’acte d’inauguració de les jornades que comptarà amb la intervenció de l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, i del regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi. El dia es completarà amb diversos tallers, un taula redona amb la participació d’arquitectes i entitats locals per tal de reflexionar sobre quin model de ciutat es vol. I nosaltres hi col·laborarem en una ruta urbana, a les 19h, passejant amb els carros i bebés pels carrers del nostre poble per veure clarament la realitat del dia a dia de les famílies amb infants i de les persones amb mobilitat reduïda. Posarem de manifest la dificultat de circular per certs carrers amb els nostres carros.

Si voleu participar, acudiu al Passeig a les 19 hores. Vos esperem!