Taller Pell amb Pell en El Palomar

CARTELL PELL AMB PELL - copia (1)
Aquest dissabte 31 de gener, en la Sala Multiusos, situada a la plaça Constitució, num.6 d’El Palomar, tindrem l’oportunitat de gaudir d’una xarrada/taller sobre la importància del contacte pell amb pell (con-tacte i amor), oferida per Natascha Bellver.

El taller tindrà lloc al mati a partir de les 11 hores.

L’alletament és un acte d’amor cap al bebè. Per a enfortir el vincle entre la mamà i el bebè, així com establir els primers dies de lactància, és necessari gaudir del contacte pell amb pell; contacte físic que es ratifica amb l’amor que s’ofereix al bebè donant el pit.

 

És un vincle estrictament necessari que ajuda en la calma i assossec tant del bebè com de la mamà, al fet que aquest se senta segur i protegit i a més ajudar a estimular l’olfacte i el contacte directe al pit, entre uns altres.

Us convidem a gaudir, compartir i aprendre.

TALLER DE LACTÀNCIA D’ALBAIDA