Llistat de tallers de la Comunitat Valenciana

DES DE MARÇ DE 2020 SUSPENEM L’ACTIVITAT PRESENCIAL FINS QUE L’ESTAT D’ALERTA SANITÀRIA ENS PERMETA TORNAR DE FORMA SEGURA PER A LES FAMÍLIES I VOLUNTÀRIES. LES NOSTRES ACTIVITATS ES REALITZARAN DE MANERA ONLINE A TRAVÉS DE XARRADES I TALLERS VIRTUALS (punxa per a accedir als horaris). ELS TALLERS ALIENS A AMAMANTA QUE APAREIXEN EN EL SEGÜENT LLISTA POT SER QUE TAMPOC S’ESTIGUEN REALITZANT ACTUALMENT.

PREMENT ACÍ PODEU DESCARREGAR EL LLISTAT DE TOTS ELS TALLERS DE LACTÀNCIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Aquest llistat s’actualitza diverses vegades a l’any, l’última versió és de MARÇ 2020.

El llistat conté la informació que recollim sobre els tallers de lactància que es realitzen a la Comunitat Valenciana: lloc, hora, telèfon, persona responsable, departament de salut i si estan vinculats a Amamanta o es troben en alguna de les fases d’acreditació per a aconseguir el Guardó IHAN, pel seu treball conjunt de protecció i promoció de la lactància.

La manera d’actualitzar-lo és a partir de trucades telefòniques als centres de salut, preguntant a les comares.

Si ets professional sanitaria i el teu taller no està recollit en el llistat o han canviat les dades, per favor contacta amb la responsable del llistat per a informar de les dades correctes, i asi ajudar-no a mantenir el llistat actualitzat: barbara@amamanta.es