Galeria de fotos

Ací podreu trobar la història d’Amamanta en imatges. Des dels orígens i els primers tallers, fins a les últimes activitats organitzades per Amamanta.

Les imatges publicades en aquest lloc són de propietat privada de cadascuna de les mares que apareixen en elles. Si utilitzes aquestes fotos que siga per a una finalitat relacionada amb la lactància materna, i no oblides esmentar-nos i etiquetar a Amamanta.

AMICS I AMIGUES D’AMAMANTA. Ens sentim molt orgulloses de comptar amb amics molt importants, referents en les seues professions i en el món de la lactància materna, que col·laboren amb nosaltres, pels quals tenim una gran estima i els estem infinitament agraïdes.

TROBADES DE TALLERS i Grups de suport, és una activitat que Amamanta realitzava des dels seus inicis per a donar cabuda i reunir a tots aquells grups i tallers per a compartir i aprendre a caminar junts. A partir del 2009 aquestes Trobades anuals van evolucionar en una nova eina de suport: El Taller de tallers de lactància.

Punxa cada galeria de fotos per a veure més

TALLERS DE LACTÀNCIA MATERNA es reuneixen cada setmana en Centres de Salut o espais públics per a acompanyar a les mares en les seues lactàncies. A més organitzen moltes altres activitats per a fer tribu.

Punxa cada galeria de fotos per a veure més

VOLUNTARIAT HOSPITALARI: et mostrem el voluntariat que realitzem en hospitals en aquestes imatges

CONGRESSOS DE LACTÀNCIA MATERNA: Sempre que hem pogut, hem participat en els Congressos de Lactància Materna que organitza la IHAN, per a aprendre i també per a presentar el nostre treball.

Punxa cada galeria de fotos per a veure més

CURS D’ASSESSORES DE LACTÀNCIA MATERNA: Des de l’any 2009 Amamanta organitza un curs per a formar futures assessores de lactància materna. Començàrem a realitzar-los en les aules de l’hospital La Fe i després en l’EVES. No tenim fotos de tots els anys, però us deixem alguns dels àlbums que hem pogut recopilar.

Punxa cada galeria de fotos per a veure més

SETMANA MUNDIAL DE LA LACTÀNCIA: A l’octubre tots els Grups d’Espanya celebren la SMLM, nosaltres també ho fem oferint una Festa de la lactància que faça visible la lactància materna.

Punxa cada galeria de fotos per a veure més

CALENDARI AMAMANTA: Et deixem les imatges dels calendaris que s’han realitzat des de l’any 2009.

Punxa cada galeria de fotos per a veure més

CELEBRACIONS DEL DIA DE LA DONA

Punxa cada galeria de fotos per a veure més

LA MAMELLA A LA FRESCA: Visibilitzem la lactància a l’aire lliure, perquè qualsevol moment, en qualsevol lloc alletar és la millor opció per a calmar al bebé, sense necessitat d’amagar-se, mostrant-lo com un acte natural.

LA MAMELLA FALLERA: Una manera de visibilitzar la lactància materna unida a les nostres tradicions valencianes.

Punxa cada galeria de fotos per a veure més

NADAL ALS TALLERS: Quan s’acosta el Nadal els nostres tallers de lactància ho celebren amb les seues mares, papàs i bebés, amb disfresses, berenar, festa i moltes abraçades.

La nostra felicitació de 2020 https://www.youtube.com/watch?v=xcEFqi52mBo&t=53s

Vídeo Nadal 2021 https://www.youtube.com/watch?v=FL5gOngbn9U

Vídeo Nadal 2022 https://youtu.be/gNUsh-OootI

Vídeo Nadal 2023 https://youtu.be/NoDIGK7d8Xw

Punxa cada galeria de fotos per a veure més

EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES: S’organitzen per a promocionar i visibilitzar la imatge de la lactància materna. Algunes es mostren en els tallers, unes altres són itinerants i s’ofereixen per a ser exhibides en llocs públics.

Punxa cada galeria de fotos per a veure més

AMAMANTITAS una forma diferent de jugar, nines artesanals que pareixen i alleten al seu bebé, cosides amb molt d’amor per mans de dones voluntàries.

PROJECTE EDUCATIU La lactància… a l’escola!!! Una manera d’acostar la lactància materna a les que seran futures mares i pares.

« of 2 »

DIA DE LA INFÀNCIA a Paiporta: Amamanta va col·laborar amb la Setmana de la Salut organitzada per l’Ajuntament de Paiporta, en el dia dedicat a la infància. Comptàrem amb un estand informatiu, exposició fotogràfica de lactància i amb la xarrada del nostre volgut Jose Mª Paricio. Pots veure el vídeo punxant l’enllaç. Per a veure les fotos, punxa la imatge.

SUPORT A LA AECCV

CARLOS GONZÁLEZ en el nostre primer taller de lactància de Vilamarxant en 2004

COMIAT DE ROSARIO ROZADA:En 2007 la matrona i fundadora d’Amamanta, va haver de deixar el taller que ella va crear a Vilamarxant l’any 2000, per a treballar en paritoris de l’Hospital la Fe. Realitzem la cerimònia de blessing per a acomiadar-nos d’ella.

« of 2 »

HOMENATGE A CARMEN Mª PONS: Matrona del Centre de Salut de Benimámet, i responsable del seu Taller Màgic. El 4 de juny de 2021 es va jubilar i va rebre un merescut homenatge i agraïment per part dels companys del centre de salut, l’Associació de comerciants, l’Ajuntament, la seua associació Amamanta i les famílies que van ser acompanyades per Carmen Mª al llarg dels 26 anys de dedicació professional i personal a la dona en totes les seues etapes. Pots veure el vídeo complet de l’acte punxant l’enllaç.

HOMENATGE A LOLA SOLER: Comare del Centre de Salut de Museros, i responsable del seu Taller de Lactància materna. El 23 de desembre es va jubilar i Amamanta va voler homenatjar-la en el seu últim taller de lactància per tota la seua trajectòria en l’associació. Aquestes són les imatges d’aqueix emotiu dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *