Fes-te’n sòcia

Ens encantaria que formares part de la nostra gran família, és per això que, si vols unir-te a Amamanta, només has d’emplenar el següent formulari. Quan ho hages fet rebràs un correu de benvinguda al mail que ens hages indicat. Ser soci@, significa col·laborar amb les nostres activitats i per tant amb la lactància, per això et demanem:

Alta de sòcia: 25 euros (et cobreix a més l’any en curs)

Quota de renovació: 25 euros (a pagar dins del primer trimestre de l’any següent i de caràcter anual).

Pots ingressar tu mateixa al compte d’Amamanta:

 • Per transferència: Caixabank IBAN ES10 2100 7772 4013 0061 3025
 • O per Bizum al 02592. Cerca l’opció HAZ UN DONATIVO, si no la trobes pots contactar amb nosaltres en el 699420414, i t’ajudem.

Recorda posar el teu nom i cognoms en el concepte (si ho fas no necessitem que ens envies cap justificant). Si ho prefereixes pots facilitar-nos les teues dades bancàries i nosaltres ens encarreguem d’enviar el rebut al teu compte, abans de fer-ho t’avisarem per correu perquè sàpies el venciment. En el cas del rebut domiciliat, has de saber, que CaixaBank ens cobrarà comissió per fer-ho, per això preferim l’ingrés per bizum o transferència. No volem que el banc es beneficie d’una ONG com Amamanta.

Una vegada fet el pagament de l’alta ja seràs sòcia/o i podràs gaudir dels teus avantatges, a més de rebre el teu carnet de sòcia personalitzat al correu que ens hages facilitat.

Recorda, amb els 25 euros de la teua quota, estàs col·laborant amb el suport i la promoció de la lactància materna que des d’Amamanta oferim a les mares, sense el suport de les sòcies això no seria possible.

Si en algun moment canvien les teues dades o decideixes donar-te de baixa, escriu a secretaria@amamanta.es

Per favor, emplena el formulari en MAJÚSCULES

  Dades Personals

  1. Nom i Cognoms: (obligatori)

  2. Domicili: (obligatori)

  3. Municipi:

  4. Província: (obligatori)

  5. Codi Postal: (obligatori)

  6. Telèfonos:

  7. Taller de procedència:

  8. Adreça de correu electrònic: (obligatori)

  9. Nº compte bancari (IBAN):
  (si has realitzat el pagament per transferència o Bizum indica'l)

  D’acord amb el que s’estableix pel Reglament de la Unió Europea núm. 2016/679 de 27 d’abril del 2016, aplicable a Espanya des del 25 de maig del 2018, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ AMAMANTA, GRUP DE SUPORT A LA LACTÀNCIA MATERNA, amb la finalitat d’atendre les seues consultes i remetre-li informació relacionada que puga ser del seu interés.

  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça (carrer Pobla de Vallbona 14-1r, 46191 Vilamarxant), o a l’email secretaria@amamanta.es. Mentre no ens comunique el contrari, entendrem que les seues dades no han sigut modificades, que vosté es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.