Fes-te’n sòcia

Ens encantaria que formares part de la nostra gran família, és per això que, si vols unir-te a Amamanta, només has d’emplenar el següent formulari. Quan ho hages fet rebràs un correu de benvinguda al mail que ens hages indicat. Ser soci@, significa col·laborar amb les nostres activitats i per tant amb la lactància, per això et demanem:

Alta de sòcia: 25 euros (et cobreix a més l’any en curs)

Quota de renovació: 25 euros (a pagar dins del primer trimestre de l’any següent i de caràcter anual).

Pots ingressar tu mateixa al compte d’Amamanta:

 • Per transferència: Caixa Popular IBAN ES22 3159 0012 4128 9304 3923 Recorda posar el teu nom i cognoms en el concepte (si ho fas no necessitem que ens envies cap justificant)
 • O per Bizum al 02592. Cerca l’opció HAZ UN DONATIVO, si no la trobes pots contactar amb nosaltres en el 699420414, i t’ajudem.

Existeix l’opció de la domiciliació bancària, però implica una despesa per a l’associació ja que el banc es queda una part de cada rebut que emetem, per això preferim que cada cèntim que tu aportes, vaja directament a l’associació. Si malgrat això, prefereixes aquesta opció pots facilitar-nos les teues dades bancàries.

Una vegada fet el pagament de l’alta ja seràs sòcia/o i podràs gaudir dels teus avantatges, a més de rebre el teu carnet de sòcia personalitzat al correu que ens hages facilitat.

Recorda, amb els 25 euros de la teua quota, estàs col·laborant amb el suport i la promoció de la lactància materna que des d’Amamanta oferim a les mares, sense el suport de les sòcies això no seria possible.

Si en algun moment canvien les teues dades o decideixes donar-te de baixa, escriu a secretaria@amamanta.es

Per favor, emplena el formulari en MAJÚSCULES

  Dades Personals

  1. Nom i Cognoms: (obligatori)

  2. Domicili: (obligatori)

  3. Municipi:

  4. Província: (obligatori)

  5. Codi Postal: (obligatori)

  6. Telèfonos:

  7. Taller de procedència:

  8. Adreça de correu electrònic: (obligatori)

  9. Nº compte bancari (IBAN):
  (si has realitzat el pagament per transferència o Bizum indica'l)

  Per a complir amb l'estipulat en la Llei 3/2018 de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, t'informem que en cursar la teua alta com a soci/a de Amamanta, ens dones el teu consentiment explícit per a registrar les teues dades personals en el nostre fitxer de socis, amb els fins informatius i propis de la gestió de la col·laboració propis de l'associació, i que la titular de la gestió és AMAMANTA GRUP DE SUPORT A LA LACTÀNCIA MATERNA.

  Tens més informació sobre aquest tema en Política de privacitat: les teues dades són el més important - Amamanta