Fes-te’n sòcia

Ens encantaria que formares part de la nostra gran família, és per això que, si vols unir-te a Amamanta, només has d’emplenar el següent formulari. Quan ho hages fet rebràs un correu de benvinguda al mail que ens hages indicat. Una vegada fet el pagament de la quota d’inscripció ja seràs sòcia i podràs gaudir-ne dels avantatges.

Quota d’inscripció: 25 euros

Quota de renovació: 25 euros (a pagar dins del primer trimestre de l’any següent i de caràcter anual).

Pots ingressar tu mateixa o fer una transferència al compte d’Amamanta en:

 • Bankia IBAN ES69 2038 9044 0630 0032 5807
 • O per Bizum al 02592 (indica al concepte el teu nom i cognoms). Hi ha bancs que no tenen opció d’usar el número de bizum de 5 xifres o no ofereixen l’opció de Donar a ONG. Si aquest fora el teu cas, pots enviar el Bizum al 699420414, els diners arribaràn igualment al compte d’Amamanta.

Recorda posar el teu nom i cognoms en el concepte (si ho fas no necessitem que ens envies cap justificant). Si ho prefereixes pots facilitar-nos les teues dades bancàries i nosaltres ens encarreguem d’enviar el rebut al teu compte, abans de fer-ho t’avisarem per correu perquè sàpies el venciment.

Una vegada fet el pagament de la quota d’inscripció ja seràs sòcia/o i podràs gaudir dels teus avantatges, a més de rebre el teu carnet de sòcia personalitzat al correu que ens hages facilitat.

Recorda, amb els 25 euros de la teua quota, estàs col·laborant amb el suport i la promoció de la lactància materna que des d’Amamanta oferim a les mares, sense el suport de les sòcies això no seria possible.

Si en algun moment canvien les teues dades o decideixes donar-te de baixa, escriu a secretaria@amamanta.es

Per favor, emplena el formulari en MAJÚSCULES

  Dades Personals

  1.Nom i Cognoms: (obligatori)

  2.Domicili: (obligatori)

  3.Municipi:

  4.Província: (obligatori)

  5.Codi Postal: (obligatori)

  6.Telèfonos:

  7.Taller de procedència:

  8.Adreça de correu electrònic: (obligatori)

  9.Nº compte bancari (IBAN):

  D’acord amb el que s’estableix pel Reglament de la Unió Europea núm. 2016/679 de 27 d’abril del 2016, aplicable a Espanya des del 25 de maig del 2018, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ AMAMANTA, GRUP DE SUPORT A LA LACTÀNCIA MATERNA, amb la finalitat d’atendre les seues consultes i remetre-li informació relacionada que puga ser del seu interés.

  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça (carrer Pobla de Vallbona 14-1r, 46191 Vilamarxant), o a l’email secretaria@amamanta.es. Mentre no ens comunique el contrari, entendrem que les seues dades no han sigut modificades, que vosté es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.