Col·labora

Col·laborar amb Amamanta significa col·laborar amb la promoció de la lactància materna. Ens permet continuar formant professionals i assessores, continuar mantenint els nostres tallers de lactància (i obrir nous) i realitzar el nostre voluntariat hospitalari.

La teua aportació ens permet continuar treballant per la lactància materna. Pots col·laborar de diferents maneres.

FES-TE SÒCIA. Mostra el teu compromís amb la lactància materna vinculant-te a Amamanta per només 25€ a l’any. Quantes més sòcies som, major força tenim per a defensar la lactància materna de manera independent. Ser sòcia té els seus avantatges.

DÓNA. Qualsevol aportació és important per a nosaltres. Pots fer un ingrés en Caixabank IBAN ES10 2100 7772 4013 0061 3025 o per Bizum al 02592 (cerca l’opció HAZ UN DONATIVO, si no la trobes pots contactar amb nosaltres en el 699420414, i t’ajudem)

COL·LABORACIÓ AMB EL NOSTRE CALENDARI. Pots realitzar qualsevol aportació econòmica, les dades són les mateixes que en les donacions. Agraïm les col·laboracions incloent el logo d’empresa en la contraportada del calendari i en les nostres xarxes socials. Per a això necessitem que ens contactes per mail i envies el logo de la teua empresa a colabora@amamanta.es

TEAMING. Pots fer-te teamer i donar 1 euro cada mes, fins que tu vulgues

ARTICLES D’AMAMANTA (MERCHANDISING)

Per a FER-TE SÒCIA, pots emplenar i enviar-nos aquest formulari (per favor, escriu en MAJÚSCULES)

  Dades Personals

  1. Nom i Cognoms: (obligatori)

  2. Domicili: (obligatori)

  3. Municipi:

  4. Província: (obligatori)

  5. Codi Postal: (obligatori)

  6. Telèfonos:

  7. Taller de procedència:

  8. Adreça de correu electrònic: (obligatori)

  9. Nº compte bancari (IBAN):
  (si has realitzat el pagament per transferència o Bizum indica'l)

  D’acord amb el que s’estableix pel Reglament de la Unió Europea núm. 2016/679 de 27 d’abril del 2016, aplicable a Espanya des del 25 de maig del 2018, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ AMAMANTA, GRUP DE SUPORT A LA LACTÀNCIA MATERNA, amb la finalitat d’atendre les seues consultes i remetre-li informació relacionada que puga ser del seu interés.

  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça (carrer Pobla de Vallbona 14-1r, 46191 Vilamarxant), o a l’email secretaria@amamanta.es. Mentre no ens comunique el contrari, entendrem que les seues dades no han sigut modificades, que vosté es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.