Col·labora

Col·laborar amb Amamanta significa col·laborar amb la promoció de la lactància materna. Ens permet continuar formant professionals i assessores, continuar mantenint els nostres tallers de lactància i obrint nous i realitzar el nostre voluntariat hospitalari.

La teua aportació ens permet continuar treballant per la lactància materna.

FES-TE SÒCIA. Mostra el teu compromís amb la lactància materna vinculant-te a Amamanta per només 25€ a l’any. Quantes més sòcies som, major força tenim per a defensar la lactància materna de manera independent.

DÓNA. Qualsevol aportació és important per a nosaltres IBAN ES6920389044063000325807 o Bizum al 02592

TEAMING. Pots fer-te teamer i donar 1 euro cada mes, fins que tu vulgues

Per a FER-TE SÒCIA, pots emplenar i enviar-nos aquest formulari (per favor, escriu en MAJÚSCULES)

  Dades Personals

  1.Nom i Cognoms: (obligatori)

  2.Domicili: (obligatori)

  3.Municipi:

  4.Província: (obligatori)

  5.Codi Postal: (obligatori)

  6.Telèfonos:

  7.Taller de procedència:

  8.Adreça de correu electrònic: (obligatori)

  9.Nº compte bancari (IBAN):

  D’acord amb el que s’estableix pel Reglament de la Unió Europea núm. 2016/679 de 27 d’abril del 2016, aplicable a Espanya des del 25 de maig del 2018, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ AMAMANTA, GRUP DE SUPORT A LA LACTÀNCIA MATERNA, amb la finalitat d’atendre les seues consultes i remetre-li informació relacionada que puga ser del seu interés.

  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça (carrer Pobla de Vallbona 14-1r, 46191 Vilamarxant), o a l’email secretaria@amamanta.es. Mentre no ens comunique el contrari, entendrem que les seues dades no han sigut modificades, que vosté es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.