Col·labora

Col·laborar amb Amamanta significa col·laborar amb la promoció de la lactància materna. Ens permet continuar formant professionals i assessores, continuar mantenint els nostres tallers de lactància (i obrir nous) i realitzar el nostre voluntariat hospitalari.

La teua aportació ens permet continuar treballant per la lactància materna. Pots col·laborar de diferents maneres.

FES-TE SÒCIA. Mostra el teu compromís amb la lactància materna vinculant-te a Amamanta per només 25€ a l’any. Quantes més sòcies som, major força tenim per a defensar la lactància materna de manera independent. Ser sòcia té els seus avantatges.

DÓNA. Qualsevol aportació és important per a nosaltres. Pots fer un ingrés en Caixa Popular ES22 3159 0012 4128 9304 3923 o per Bizum al 02592 (cerca l’opció ‘HAZ UN DONATIVO’, si no la trobes pots contactar amb nosaltres en el 699420414, i t’ajudem)

COL·LABORACIÓ AMB EL NOSTRE CALENDARI. Pots realitzar qualsevol aportació econòmica, les dades són les mateixes que en les donacions. Agraïm les col·laboracions incloent el logo d’empresa en la contraportada del calendari i en les nostres xarxes socials. Per a això necessitem que ens contactes per mail i envies el logo de la teua empresa a colabora@amamanta.es

TEAMING. Pots fer-te teamer i donar 1 euro cada mes, fins que tu vulgues

ARTICLES D’AMAMANTA (MERCHANDISING)

Per a FER-TE SÒCIA, pots emplenar i enviar-nos aquest formulari (per favor, escriu en MAJÚSCULES)

  Dades Personals

  1. Nom i Cognoms: (obligatori)

  2. Domicili: (obligatori)

  3. Municipi:

  4. Província: (obligatori)

  5. Codi Postal: (obligatori)

  6. DNI/NIE: (obligatori)

  7. Telèfonos:

  8. Taller de procedència:

  9. Adreça de correu electrònic: (obligatori)

  10. Nº compte bancari (IBAN):
  (si has realitzat el pagament per transferència o Bizum indica'l)

  Per a complir amb l'estipulat en la Llei 3/2018 de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, t'informem que en cursar la teua alta com a soci/a de Amamanta, ens dones el teu consentiment explícit per a registrar les teues dades personals en el nostre fitxer de socis, amb els fins informatius i propis de la gestió de la col·laboració propis de l'associació, i que la titular de la gestió és AMAMANTA GRUP DE SUPORT A LA LACTÀNCIA MATERNA.

  Tens més informació sobre aquest tema en Política de privacitat: les teues dades són el més important - Amamanta