Es busquen col·laboracions per al Calendari de 2025

Amamantar és un acte inherent a la condició humana; tant és així, que ens definix com a espècie. I és que, ens posem com ens posem, som mamífers.

A més, la lactància materna és un dels pocs vincles primigenis que ens continua connectant a la Naturalesa, a l’origen, a la veritat, a la bellesa. Més enllà del lloc en què lactem, fins i tot encara que ens trobem a la ciutat més desnaturalitzada, este fet ens retrotrau a un altre lloc i a un altre moment, a eixe moment universal i atemporal pel qual han passat generació rere generació de mares i fills. I precisament esta observació, quasi inconscient, del natural com un element més dins del paisatge quotidià, és el que ha anat conformant una cultura de la lactància materna, que en moltes ocasions ha sigut amenaçada per la pseudociència, per la ignorància i per interessos econòmics.

Esta saviesa, transmesa i heretada pel mer fet de viure-la, mereix ser posada en valor. És la nostra responsabilitat evidenciar l’evident (que la lactància materna és l’elecció òptima) i valorar el valuós (les relacions que s’establixen al seu voltant). I per a això, potser hauríem de començar amb una mirada amable cap a la tradició i amb el reconeixement del valor de l’experiència i de la cultura oral.

Això transmet el nostre calendari de lactància. Com saps, el calendari és repartit entre les sòcies de manera gratuïta, però a més s’envia a tots els centres sanitaris de la Comunitat Valenciana, així com a entitats i persones compromeses amb la salut perinatal i la lactància materna a nivell nacional. D’esta manera aconseguim que la imatge de la lactància siga present en les consultes de comares i pediatres.

Com fem els últims anys, si tu o la teua empresa volguera col·laborar econòmicament en l’edició, no demanem cap aportació mínima. A canvi, us oferim que el vostre logo aparega en la contraportada del calendari i agrairem la vostra col·laboració a través de les nostres xarxes socials.

De la mateixa manera, si sabéreu d’alguna empresa que estiguera interessada a col·laborar, us agrairíem que els féreu arribar el document que pots descarregar en este enllaç.

Per a col·laborar, escriu a colabora@amamanta.es i t’informem de com fer-ho.

Moltes gràcies per la vostra atenció i el vostre suport incondicional a la lactància materna.