I Concurs d’Il·lustració: ‘Lactància il·lustrada’

Amamanta, Grup de Suport a la Lactància Materna convoca l’I Concurs d’il·lustració «Lactància il·lustrada».

Un dels objectius d’Amamanta és promocionar la lactància materna a través de diversos mitjans: web, xarxes socials, calendaris, agendes, exposicions fotogràfiques, edició de llibre de poesia, xarrades, documentals, actes com la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, etcètera.

Este concurs s’engloba dins d’este objectiu i la seua motivació és promoure i donar visibilitat a la lactància materna a través de la il·lustració, per això et convidem a participar en este certamen. Hi ha tres categories (infantil, juvenil i adult) i hem previst un premi i una menció per a cada categoria, per a això comptem amb un jurat molt especial que avaluarà els treballs presentats i atorgarà el seu veredicte.

Allarguem el termini de presentació de treballs fins al 7 d’octubre, data amb la qual arranca la Setmana Europea de la Lactància Materna.

Consulta les bases de participació (enllaç)