Es busquen COL·LABORADORS per al Calendari de 2024, ens ajudes?

La Comissió del Calendari Amamanta es troba en ple procés de creació del que serà el pròxim calendari de lactància que ens acompanyarà al llarg del 2024.
El nostre Calendari, del qual s’editen anualment prop de 1.500 exemplars, s’envia a tots els centres sanitaris de la Comunitat Valenciana, així com a entitats i persones relacionades amb l’àmbit de la salut perinatal i de la lactància materna a nivell nacional, amb l’objectiu que estiga visible en les consultes maternals per a promocionar la lactància. A més, és repartit entre les nostres sòcies de manera gratuïta.

El fet d’alletar implica una declaració de principis; suposa optar de manera decidida per escoltar el propi instint, sobreposant-se, en moltes ocasions, a les pressions i opinions de l’entorn. Es tracta d’un acte valent de tornada al natural, a l’innat i al bell, on els protagonistes són la mare i el bebé.
Sabem que la lactància materna és l’alimentació idònia en les primeres etapes de la vida, però també és un aprenentatge i una volta a la tribu; un camí que millor recórrer acompanyada; una posada en valor de la cultura humana i femenina… Un art que volem plasmar en el Calendari Amamanta 2024.

Com fem els últims anys, necessitem empreses que desitgen col·laborar amb aquest projecte, per això, si tu o la teua empresa voleu col·laborar econòmicament en aquesta edició, us preguem contacteu amb nosaltres (colabora@amamanta.es), no demanem cap aportació mínima i agraïm tota difusió possible. Als col·laboradors els oferim que el seu logo aparega en la contraportada del calendari i agrairem cada col·laboració a través de les nostres xarxes socials.
Si saberes d’alguna empresa que estiguera interessada a col·laborar, pots fer-li arribar aquest document de presentació descarregant el pdf.
Gràcies per la teua atenció, el teu temps i el teu suport incondicional a la lactància materna.

Una salutació
La Comissió del Calendari Amamanta
colabora@amamanta.es