Col·laboració en estudi de l’Institut de Biomecànica de València

Amamanta col·labora en el projecte d’investigació “Dades d’antropometria i forces de població infantil i adolescents a Europa” desenvolupat per l’Institut de Biomecànica de València (IBV) i finançat pel Comité Europeu de Normalització (CEN). Consisteix en un estudi l’objectiu del qual és generar taules de dimensions antropomètriques de xiquets i adolescents.

Les dades disponibles estan obsolets i els fabricants no tenen referències actualitzades per a dissenyar els seus productes. Aquestes taules de mesures s’utilitzaran per a establir els requisits de seguretat i disseny que han de complir els productes destinats a xiquets i adolescents.

L’objectiu de l’estudi és mesurar a xiquets i xiquetes menors d’1 any. Per a això demanem la col·laboració de les famílies amigues d’Amamanta. La sessió de mesura tindrà una duració d’entre 30/40min i es realitza en les instal·lacions de l’IBV (Universitat Politècnica de València) o llocs itinerants organitzats per ells. Cada família rebrà una compensació de 12€ en xec regal d’Amazon per cada mesurament.

Si estàs interessat a participar ompli per favor les teues dades en aquest formulari realitzat per l’IBV:
https://forms.gle/T5XLRwdtzrLDR1Vd6

Et deixem el full informatiu per a les famílies amb telèfon i mail de contacte per si tens dubtes.