Busquem col·laboracions per al calendari 2023

La Comissió del Calendari Amamanta està en ple procés de creació del que serà el pròxim calendari de lactància de 2023, un calendari del qual s’imprimeixen prop de 1500 exemplars per a donar-li un abast sanitari (es reparteix entre els centres de salut i hospitals de la Comunitat Valenciana, i grups de treball de la IHAN a nivell nacional), per a cobrir la demanda de les nostres sòcies (als qui cada any els regalem el calendari) i per a aquells que tenen interés a tindre-ho i ens ho sol·liciten.

Però aquest projecte no seria possible sense les col·laboracions de particulars i empreses. Com en altres ocasions comencem el període de cerca d’aquestes generoses aportacions per a les quals no demanem un import mínim, agraïm enormement els petits i grans esforços que fa cada col·laborador.

Per això, si tens una empresa o negoci, o de manera individual vols col·laborar amb el nostre projecte, per favor contacta amb nosaltres colabora@amamanta.es. El teu logo apareixerà en la contraportada del calendari, i farem difusió també en les nostres xarxes socials.

Si vols llegir més sobre el projecte o veure els nostres calendaris punxa l’enllaç.