BUSQUEM: Col·laboracions calendari 2022

Des que va començar la pandèmia la vida de les persones ha canviat d’una manera radical. I Amamanta, com la resta d’associacions, hem hagut d’adaptar-nos a la nova situació: a la no presencialitat, als confinaments, a la por i les inseguretats, a noves maneres de relacionar-nos… I ho hem fet de la millor manera que ens ha sigut possible.

En aquests moments, quan comencem a albirar la llum al final del túnel, mirem arrere i ens adonem de tot l’esforç realitzat i dels aprenentatges que hem adquirit. La saviesa de l’experiència ens ha deixat clara una lliçó a tots i a totes: l’important són les persones.

Les persones que ens estimen i a les quals estimem; les persones que ens fan la vida més fàcil i feliç; les persones que dia a dia lluiten per una vida millor per a tots i totes.

Per part nostra, com sabeu, també nosaltres barallàrem amb ungles i dents per tirar avant el Calendari Amamanta 2021: PODEROSES, que tant d’èxit ha tingut. I en aquests moments, seguim en la bretxa per a crear el nostre pròxim projecte, el Calendari Amamanta 2022.

En ell reflectirem la principal reflexió i aprenentatge que aquesta pandèmia ens ha deixat: cada història de lactància és diferent i personal, i per damunt de tot, l’essencial és sempre la diada mare-bebé.

Més que mai som conscients del complicat de la situació empresarial i econòmica actual, però ens encantaria que si alguna de vosaltres volguera col·laborar econòmicament des de la vostra empresa, ho féreu. Com l’any passat, intentarem posar-vos-ho el més fàcil possible; així, tampoc enguany us demanarem cap aportació mínima, sinó que acceptarem amb enorme agraïment qualsevol aportació econòmica. A canvi, us oferim que el vostre logo aparega en la contraportada del calendari i agrairem la vostra col·laboració a través de les nostres xarxes socials.

De la mateixa manera, si sabéreu d’alguna empresa que estiguera interessada a col·laborar, us agrairíem enormement que li ho féreu saber.

Moltes gràcies per la vostra atenció, el vostre temps i el vostre suport incondicional a la lactància materna. Per a col·laborar, envia’ns un correu electrònic a colabora@amamanta.es, més info en l’enllaç.

Una salutació

La Comissió del Calendari Amamanta