Col·laborem amb NUEVE LUNAS Y UN SOLETE, de Femdinamo

Un poc abans de començar la pandèmia, en Amamanta vam iniciar un projecte de col·laboració amb l’associació La Dinamo Acció Social. En particular volíem cooperar i donar suport al seu projecte FEMDINAMO, a Burjassot, d’acompanyament, cura i formació a dones i mares joves, en situació de vulnerabilitat.

En aquests últims mesos, hem pogut acostar-nos al seu treball, per a conéixer-les més, i també per a gaudir amb elles d’un taller de lactància, i 2 tallers de primers auxilis.

Una de les iniciatives que tenen es diu NUEVE LUNAS Y UN SOLETE, i té web pròpia:

Nueve lunas y un solete és una iniciativa d’autogestió i una eina formativa de l’Associació La DINAMO ACCIÓ SOCIAL que possibilita que les dones joves i mares del projecte Femdinamo puguen realitzar pràctiques prelaborals i millorar les seues competències i habilitats per a l’ocupació.

Tenen uns productes fets per elles mateixes com són els pastissos de bolquers, amb un disseny cuidat i personalitzat, i també preparen canastilles que envien a qualsevol lloc d’Espanya. Amb el valor afegit d’estar secundant i ajudant a un projecte tan necessari com aquest.

Us animem que entreu a la seva web i conegueu els productes que han creat. Si envies un dels seus productes a les vostres familiars o amigues que acaben de ser mares, elles inclouran amb el regal informació dels nostres tallers de lactància virtuals. Perquè aquest acompanyament, el del seu projecte i el nostre, continue arribant a totes la mares que el necessiten.

Per a realitzar una comanda pots punxar ací