Xarrada-col·loqui: Maternitat i drets

Una xarrada que pretén donar resposta a tots aqueixos dubtes que tota mare es planteja alguna vegada en la vida: ‘això vulnera els meus drets o els dels meus fills?’ Des de la gestació al part ens trobem amb una infinitat de dubtes referents a la vulnerabilitat dels nostres drets, i més ara durant la COVID. Part respectuós, acompanyament durant el part, elecció lliure de l’alimentació dels nostres xicotets… fins a casos, actuals, de no poder acompanyar als nostres hij@s durant proves mèdiques.

En aquesta xarrada col·loqui, la comare Nuria Bixquert i la lletrada Dª Elena Zaporta, especialista en Dret Mèdic, respondran a tots aqueixos dubtes i preguntes que es plantegen, des d’una perspectiva mèdica especialitzada i legal que tinga en compte la criança natural i el respecte a la dona i a la família, pilars fonamentals d’AMAMANTA.

La xarrada serà moderada per Dª Mª José Alamar, Assessora en Lactància i Doctora en Dret. Intervindran Dª Elena Elena Zaporta, especialista en Dret de la Salut, de la discapacitat i medicina legal. Lletrada del despatx Aliter Advocats, i Nuria Bixquert, matrona del Centre de Salut d’Alzira, amb experiència en parts hospitalaris i domiciliaris.

Per a participar en la xarrada, n’hi ha prou amb connectar-se a l’aplicació Zoom, amb ID 872 9254 6912, és oberta i gratuïta, el divendres 18 de desembre a les 17.30h. La xarrada no es grava. Pots enviar els teus dubtes prèviament a la xarrada per correu electrònic a secretaria@amamanta.es

Comptem per a això, amb la col·laboració de: