AMAMANTA cancel·la tota la seua activitat pública fins que l’alerta sanitària remeti

En un exercici de prudència i responsabilitat amb les nostres voluntàries i les famílies ateses, i atès que l’activitat de AMAMANTA s’emmarca principalment dins de centres sanitaris, queda cancel·lada tota activitat pública de AMAMANTA fins que l’alerta sanitària de l’COVID-19 remeti.

Això comprèn l’ajornament temporal de tots els tallers de lactància, voluntariat hospitalari i xerrades programades.

No obstant això, AMAMANTA seguirà durant aquest temps donant suport a la lactància materna, a les mares i famílies, des de les nostres xarxes socials, i igualment, posa a disposició de qui ho necessités els telèfons de les assessores i representants dels nostres tallers amb els que es pot contactar davant qualsevol tipus de dubte. Aquesta informació es pot trobar a la nostra web https://amamanta.es/talleres-amamanta/

Preguem calma i paciència, i un suport especial de tota la societat a les mares lactants que passen per moments complicats, inquietuds i inseguretats respecte als seus lactàncies. Esperem que l’alerta remeti i puguem tornar aviat a l’activitat normal. AMAMANTA tornarà a informar quan això passe i puguem reprendre la nostra activitat sense riscos i amb les degudes precaucions.

Pel que fa a les mares lactants que sospitessen que poden patir el virus o hagen donat positiu en la prova, i passassen a aïllament, recordem que les recomanacions són continuar amb la lactància i no separar la mare de la seva criatura, ja que el contagi ja es s’hauria produït durant el període d’incubació. Els experts reconeixen que fins ara, entre les criatures petites, la majoria de casos ha estat lleus o moderats, sense cap fatalitat registrada fins a la data. Podeu trobar més informació sobre el COVID-19 i la lactància materna a la pàgina de APILAM, l’Associació per a la Promoció i Investigació científica i cultural de la Lactància Materna, http://www.e-lactancia.org/breastfeeding/maternal- covid-19 / synonym /